سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
   
برنامههای مدون آموزش و پرورش برای مقابله با فرقههای انحرافی در م
در گفت‌و‌گو با فارس تشریح شد:
برنامه‌های مدون آموزش و پرورش برای مقابله با فرقه‌های انحرافی در مدارس

خبرگزاری فارس: معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره‌کل ‌آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به تشریح برنامه‌های این اداره کل برای مقابله با فرقه‌های انحرافی در مدارس پرداخت و گفت: معاونان و معلمان پرورشی مدارس متوسطه طی دوره‌هایی توانمند شدند.

محمدجواد آخوندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص راه‌های مقابله با فرقه‌های نوظهور انحرافی در مدارس اظهار داشت: در ارتباط با آگاه‌سازی دانش‌آموزان نخستین اقدام برای مقابله با فرقه‌های انحرافی، موضوع توانمندسازی معاونان و معلمان پرورشی مدارس متوسطه بوده است.



وی ادامه داد: مرحله دوم در ارتباط با آگاه‌سازی دانش‌آموزان توانمندسازی مدیران مدارس متوسطه است که برای این آگاه‌سازی آنها دوره‌ای در قالب ضمن خدمت 20 ساعته در مجتمع فرهنگی و زیارتی یاوران حضرت مهدی (س) قم در سال گذشته و امسال جهت شناخت فرقه‌های انحرافی و راه‌های مقابله با این فرقه‌ها برگزار شده است.

آخوندی افزود: مرحله سوم مقابله با فرقه‌های انحرافی، برگزاری دوره 20 ساعته توانمندسازی شورای معاونان مناطق و نواحی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران بوده است.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران بیان داشت: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که آموزش و پرورش با حوزه علمیه قم امضاء کرده است، از ابتدای سال تحصیلی مبلغان و روحانیونی به‌صورت هفتگی در مدارس شهرستان‌های استان تهران فعالیت می‌کنند همچنین مبلغانی از حوزه‌های علمیه شهرستان‌های استان تهران نیز در این مدارس فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: مبلغان حوزه علمیه قم از مراکز مختلف حوزوی اعم از مرکز فرهنگی و تبلیغی آینده‌سازان، معاونت تبلیغی حوزه علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی قم و مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی در مدارس حضور پیدا می‌کنند و در قالب گفتمان‌های دینی و پاسخ به شبهات دینی دانش‌آموزان به طور متوسط به صورت هفتگی به‌ویژه در مدارس مقطع متوسطه حاضر می‌شوند و برای دانش‌آموزان صحبت می‌کنند.

آخوندی در ادامه گفت: رویکرد اصلی مبلغان حوزه علمیه قم بیان معارف اسلامی و پاسخ به شبهات دینی دانش‌آموزان است و هم‌اکنون این اقدامات در مدارس شهرستان‌های استان تهران به صورت جدی دنبال می‌شود همچنین به صورت هفتگی 200 تا 250 جلسه در مدارس توسط این مبلغان برگزار می‌شود.

* نگاه فرقه‌های انحرافی، مذهبی و فرهنگی نیست

وی اظهار داشت: نگاه فرقه‌های انحرافی صرفاً مذهبی و فرهنگی نیست بلکه اهداف اصلی آنها سیاسی است و مباحث سیاسی نیز برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی در جلسات این فرقه‌ها مطرح می‌شود.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره‌کل ‌آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران عنوان کرد: با توجه به آگاه‌سازی‌های صورت گرفته در میان دانش‌آموزان، آنها خیلی راحت جذب این فرقه‌ها نمی‌شوند و اشخاصی که از نظر خانوادگی بنیان‌های مذهبی سُست‌تر یا مشکلات خانوادگی بیشتری در زمینه اعتیاد دارند، معمولاً بیشتر در معرض خطر هستند.

آخوندی با بیان اینکه فرقه‌های انحرافی در سطح کشور فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند، گفت: از جمله فرقه‌های انحرافی می‌توان به بهائیت، شیطان‌پرستی، وهابیت‌، انجمن حُجتیه و مسیحیت جدید با رویکرد صهیونیستی اشاره کرد ضمن اینکه آموزش و پرورش فعالیت‌های خوبی را برای مقابله با این فرقه‌ها انجام داده است که این روند روزبه‌روز در حال گسترش است.

وی در خصوص فرقه‌های نوظهور خاطرنشان کرد: هدایت‌کننده اصلی فرقه‌های انحرافی، سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس، آمریکا و اسرائیل است و کتاب‌ها و جزوات چاپ و توزیع شده در ایران نیز از این سرویس‌ها فرستاده می‌شود.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره‌کل ‌آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پایان گفت: افتتاح 900 مدرسه قرآنی در شهرستان‌های استان تهران برای تبیین معارف اسلامی نیز در راستای مقابله با فرقه‌های انحرافی انجام شده است.




:: برچسب‌ها:
ن : مهدوی
ت : چهارشنبه 89/10/29
 
 
 
محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.